Gratis fragt ved 499,-

Levering 1-3 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Handelsbetingelser

   

Kunde Servic - Handelsvilkår

Hos Trendmamma.dk yder vi ikke support på telefonen, send en e-mail til info@trendmamma.dk.

Ved handel på Trendammma.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler, at du læser alle betingelserne igennem, inden du handler hos Trendmamma.dk. På denne måde får du svar på al praktisk information, og det vil mindske eventuelle uoverensstemmelser.

Priser
Alle priser på websitet er angivet i DKK inkl. moms og andre afgifter. Priserne er eksklusive forsendelsesomkostninger, men udover forsendelsesomkostningerne på løber der ingen ekstra omkostninger.


Firmaoplysninger

Trendmamma.dk
Kildegårdsvej 129 B
5240 Odense Nø.
Denmark
CVR: DK37329665

Tlf. 32161580

Web-adresse: www.trendmamma.dk
E-mail adresse: Info@trendmamma.dk


Sådan Handler du hos Trendmamma.dk

På trendmamma.dk benytter vi en ’One-Step - Check out". Hvilket betyder for dig som kunde en simplificeret ordreafgivelse, med få trin. Når du har fundet de varer du ønsker og lagt dem i din shopping bag, går du til bestilling og indtaster dine personlige oplysninger, vælger leveringsmåde og accepterer  nærværende forretningsbetingelser i ét trin. Herefter går du  til betaling og angiver din kortoplysninger for at afslutte bestillingen.

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGT VARE, HVOR DU VIL FÅ DIN BETALING RETUR.

 

Kunde Profil / Opret dig som kunde
Trendmamma.dk anbefaler at du, oprette dig som kunde i vores system. Med en kunde profil er du fri for at angive dine stamdata hver gang, ligesom du får mulighed for at oprette flere leveringsadresser, se din ordrehistorik og oprette en ønskeseddel. Du kan vælge at opretter dig i det øjeblik du laver den første bestilling på shoppen.

 

Betaling
På Trendmamma.dk kan du benytte følgende kort:
Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, American Express, Mastercard, Maestro og JCB Betalingskort - Samt -ViaBill - Køb nu og betal når du vil.

 

 

 

På Trendmamma.dk handler du altid gebyrfrit.
Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Vores internetbutik fungerer i samarbejde med bl.a. Nets (Tidl. Pengeinstitutternes Betalings Systemer), og vi har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. 

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken Trendmamma.dk eller andre har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb.

Hos Nets bliver kreditkortoplysningerne valideret, dvs. det undersøges, om kortet f.eks. er spærret eller andet, der gør det ugyldigt. Hvis alt er i orden, gives der melding til dig som køber om, at din ordre er bekræftet.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Trendmamma.dk modtager ingen oplysninger om dit kreditkortnummer og/eller udløbsdato, men får melding om, at et beløb er reserveret til Trendmamma.dk til senere overførsel, når vi har ekspederet din ordre. Når varerne er pakket og sendt går der besked til Nets om at overføre de reserverede beløb til vores konto hos Nets.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Trendmamma.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

OBS! Misbrug af betalingskort politianmeldes!

 

Told og Moms
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms, bemærk dog at leveringsadressen da IKKE kan være i et EU-land. 

Vær opmærksom på, at varerne kan blive tilbageholdt i tolden, og dette kan forsinke din pakke væsentlig. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

 

Hvordan køber jeg på faktura?
Når du vælger betaling på faktura med ViaBill, skal du oplyse en række personlige informationer, herunder Cpr nr og folkeregister adresse, betalingskort oplysninger, samt NEM-ID 
ViaBill bruger disse oplysninger i forbindelse med kreditvurdering, og udarbejdelse af kreditaftalen, og disse oplysninger er fortrolige mellem dig som kunde og Viabill.
Bemærk at når du vil betale med Viabill, kan der max. bestilles for 4000 kr.
Du læse vilkårerne for kredit her: ViaBill Handelsvilkår

 

Fragt - pr. 1-1-2018
Leveringstiden på en ordre er normalt 1-3 hverdage. Under udsalg og Vinter Jakke kampagne perioder mm. kan leveringstiden være op til 4-6 hverdage.
Vi afsender med GLS / Postnord,  vælge nærmeste pakkeshop eller sendt hjem på din adresse ved bestilling.

Forsendelsesprisen er 39 kr. med GLS til pakkeshop - 79 kr. Postnord hjem til din adresse.

Købes der for mere end 500 kr. er fragten gratis med GLS Pakkeshop

Vi sender også til udlandet, kontakt os evt. på e-mail.  info@trendmamma.dk

 

Fortrydelsesret
Du har altid ret til at fortryde et køb, når du handler på Trendmamma.dk, og returretten løber fra den dag, hvor du modtager varen. Når du fortryder et køb, kan du returnere varen til os indenfor 14 dage, eller informere os på: info@trendmamma.dk indenfor 14 dage om, at du ønsker at benytte dig af din returret. Når du skriver til os, skal du tydeligt angive, at du ønsker at benytte dig af returretten, og du skal sørge for at varen returneres til os indenfor 14 dage herefter.

 

Ombytning

Vi ombytter ikke til andre varer, men tilbagebetaler altid pengene for returvarer. Ønsker du en anden vare, skal du derfor gå ind i shoppen og bestille den. Dette gør vi for at sikre, at din vare leveres hurtigt, og matcher dit køb.

Vinter jakker kan dog aftales ombytning på tlf. eller e-mail. info@trendmamma.dk

 

Varens stand ved returnering
Når du fortryder et køb, får du købs beløbet tilbage, medmindre der er tale om værdiforringelse, som du hæfter for. I så fald vil dette blive fratrukket købs beløbet.
Du hæfter kun for værdiforringelse, såfremt varen er taget yderligere i brug end det der kræves for at fastslå varens brug og egenskaber. Det vil sige, at du kan prøve varen på samme måde, som du kan i en fysisk butik. Al brug herudover betyder, at varen anses for brugt, og du vil derfor kun modtage en del eller intet tilbage af købs beløbet. For at varen anses for ubrugt, skal varen returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Varer skal returneres med intakte mærker, mærkater, poser og sko æsker. Såfremt mærker er fjernet, sko æsker bruges som forsendelsesmiddel eller varen er taget yderligere i brug end at være prøvet anses den for at være brugt.

Du har pligt til, som kunde, at returnere varen til os i væsentlig samme stand og mænge, som ved modtagelse. Alle tags/mærker skal være på varen ved returnering.
I tilfælde af værdiforringelse - eksempelvis, hvis varen er blevet vasket, har pletter, lugt af tobaksrøg, slid eller ligende som du hæfter for, fratrækkes dette beløb, eller der nægtes at refundere beløbet for varen. Trendmamma.dk sælger udelukkende nye varer, dvs. at en evt. værdiforingelse altid vil beløb sig til 100% af varens værdi (købelovens mangelregler anvendes).


Returnering
Når fortrydelsesretten benyttes, skal du selv afholde alle omkostninger, som er forbundet med returneringen, og ansvaret for varen er dit, indtil vi har modtaget denne på vores adresse.
Når du modtager din pakke, vil der være vedlagt faktura og en returseddel. Du modtager også faktura på mail, Returblanketten skal udfyldes og medsendes ved enhver form for returnering, eller ombytning.

 

RETURNERING FRA GRØNLAND: Hvis man sender en vare retur fra Grønland skal man være opmærksom på at varen vil blive pålagt import Told og Moms igen, som du selv kommer til at betale, beløbet vil blive trukket fra i din retur betaling. Ligesom at leverings omkostninger ikke betales tilbage.

NB! Der skal altid vedlægges ordre eller faktura nr. i returpakkerne. Pakker modtaget, uden fyldestgørende information, kan vi desværre ikke behandle denne.

 

RETURADRESSE:
Trendmamma.dk
Kildegårdsvej 129 B
DK - 5240 Odense Nø.

 

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, og senest 14 dage efter, at vi har modtaget besked om, at du har fortrudt dit køb. Vi kan dog tilbageholde returbeløbet, indtil varen er modtaget retur, medmindre du har fremsendt dokumentation for at varen er returneret. Tilbagebetaling sker til det betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, og vær opmærksom på at Visa / Master Card har korte eller længere behandlings tider som vi ikke er herre over, og som kan forsinke din tilbage betaling.
NB! Vi modtager ikke pakker, som er sendt pr. efterkrav eller som er sendt "Uden Omdeling"!

 

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven på 24 måneder, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, vask på eget ansvar, groft misbrug fra købers side og almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Trendmamma.dk inden for rimelig tid, dog senest 1 måneder efter at fejlen er konstateret. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller du kan, efter aftale, få nedslag i prisen eller fuld tilbagebetaling af varens pris, afhængig af fejlens omfang.


NB! Såfremt varen er taget i brug, og der efterfølgende konstateres fejl, forbeholder vi os altid retten til at forsøge at reparere varen, såfremt det er muligt. Du kan derfor ikke automatisk forvente tilbagebetaling for en vare, der er taget i brug. Trendmamma.dk har en skrædder ansat og vi vil næsten altid kunne reparere fejl som: lynlåse, knapper, syninger og ligende.


I forbindelse med reklamationssager som opstår indenfor 30 dage afholder Trendmamma.dk returneringsomkostninger i svarende til den retur label vi selv tilbyder til 49,- kr., dog betinget af at reklamationen er rettidig berettiget, få derfor altid vores retur label. Reklamationer som opstår efter 30 dage skal man henvede sig for at få en retur label, eller selv sende og vi refundere derefter gældende takst.


Skulle der beklagelig vis være en fejl på din vare, skal vi kontaktes på e-mail / tlf. straks efter, at fejlen er konstateret og inden 3 dage efter du modtaget varen. I mailen skal du sørge for at angive ordrenummer, varenavn og beskrive fejlen. Herefter modtager du svar fra os indenfor 24 timer på hverdage. Når du har modtaget svar, bedes du benytte Returblanketten til returneringen, og vil få en gratis GLS retur label sendt til din e-mail som du sender pakken retur med. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarligt.


Uafhentet pakker
Trendmamma.dk logger altid din computers IP-adresse ved køb. Hvis du ikke har hentet din pakke eller har skrevet forkerte oplysninger, og vi derfor får pakken retur fra GLS  forbeholder vi os retten til at debitere dig for omkostningerne der er opstået i forbindelse med dette, Har man fortrudt sit køb og så unlader at afhente pakken vil dette også medføre at man afholder omkostningerne. Retur og håndteringsomkostningerne er på 100 kr.

Cookies 
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

 Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”sessioncookies” ”sessioncookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside.  På  Trendmamma.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

 Internet Explorer :
”Funktioner” → ”Internetindstillinger” → ”Generelt” → ”Browserdata/Slet cookies”

Mozilla FireFox:
”Indstillinger” → ”Privatliv” →  ”Rydde din historik”

Google Chrome/Chromium:
”Valgmuligheder” → ”Avancerede valgmuligheder” → ”Ryd browserdata”


Nyhedsmail
Vores nyhedsmail med nyheder og tilbud udkommer ca. 1-2 gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen via linket i bunden af mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage den, og vi deler selvfølgelig ikke dine oplysninger med andre.

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte og udgående varer, prisændringer, tastefejl og leverandørforsinkelser.

 

Copyright 
Indholdet på websitet Trendmamma.dk, herunder tekster, design, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven. Kopiering eller anden udnyttelse af indholdet på websitet Trendmamma.dk må kun ske efter skriftlig tilladelse fra ledelsen af Trendmamma.dk. Uautoriseret brug af indholdet på websitet Trendmamma.dk vil føre til retsforfølgelse.

 

© Copyright 2018 - trendmamma.dk